Martine de Menthon Bake

Ervaren familierecht advocaat en mediator

Martine de Menthon Bake is een betrokken advocaat. Zij zal u niet naar de mond praten. Liever bespreekt zij met u de wederzijdse verwachtingen en adviseert u daarop zo goed mogelijk. Daarbij kijkt zij naar meer dan alleen de juridische kant van het door u ervaren probleem.

Focus

Als mediator begeleidt Martine u en uw (ex-)partner bij het regelen van de scheiding. Martine is lid van de vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS), redacteur van de Split-online Kennisbank Alimentatie en raadsheer-plaatsvervanger in het gerechtshof ’s-Hertogenbosch.

Doel

Martines doel is om voor het door u ervaren probleem een praktische en langetermijnoplossing te bereiken. Buiten de rechter om als het kan, via de rechter als het moet. In beide gevallen in een goede samenwerking met u. U hebt immers een eigen verantwoordelijkheid bij het vinden van een (duurzame) oplossing voor het door u ervaren probleem. Zij zal u gedurende het hele proces adviseren, begeleiden, ondersteunen en, zo nodig, vertegenwoordigen.

Martine de Menthon Bake heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het rechtsgebied Personen- en Familierecht geregistreerd. Dit omvat echtscheidingen, omgangsregelingen, internationaal privaatrecht, jeugdbeschermingsrecht, mediation, ouderschap en erkenning.  Door deze registratie is Martine verplicht om elk kalenderjaar volgens de normen van de Orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op haar rechtsgebied.

Martine de Menthon Bake - advocaat & mediator

Neem contact op met Martine de Menthon Bake

Martine de Menthon Bake
Martine de Menthon Bake

Ervaren familierecht advocaat en mediator

Linkedin | martine@harveybloomadvocaten.nl | +31625346664